Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko se převléklo do vánočního

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V uplynulém týdnu proběhla ve zlínském Zlatém jablku instalace vánočních dekorací. Ty jsou v letošním roce laděny do zlatých a bílých barev. Hlavní galerii centra dominuje šestimetrový vánoční strom, pod nímž se ale tentokrát usadila medvědí kapela a kousek dál pohyblivé postavičky vánočních skřítků.

Foto: OZC Zlaté jablko

U dětí se největšímu zájmu těší veselá medvědí kapela

Článek

I když do adventu zbývá ještě několik dnů, Zlaté jablko již tradičně v polovině listopadu ožívá vánoční atmosférou. Návštěvníci se tak až do poloviny ledna mohou těšit pohledem na originální vánoční dekorace nejen uvnitř nákupní galerie, ale po setmění také na venkovní osvětlení centra z Náměstí Míru i z ulice Dlouhé.  

Ani letos v přízemí nechybí obří vánoční strom ozdobený tentokrát bílými a zlatými baňkami na zasněžených větvích, které sahají až do prvního patra galerie. V podobném duchu pak byla vytvořena i ostatní vnitřní výzdoba centra.  

Největší překvapení však čeká přímo pod vánočním stromem na děti. Setkají se zde s kapelou ledních medvědů v životní velikosti, která na požádání zahraje jednu ze svých skladeb. O pár metrů dál mohou pozorovat při práci vánoční skřítky, kteří se připravují na příchod Vánoc u svého domečku. V prvním patře je potom k vidění i rodinka plyšových medvídků. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám