Hlavní obsah

Zlínské divadlo otevře Divadelní šopík

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadelní šopík slavnostně otevře v pondělí 8. ledna v 18.30 v dolním foyer Městské divadlo Zlín.

Foto: Zdeněk Němec

Herec Radoslav Šopík, maskot Divadelního šopíku

Článek

Návštěvníci v něm najdou plakáty s podpisem i bez, herecké kartičky, pohlednice, buttonky, divadelní trička, hrnky, tašky, originální plastové brože a další originální divadelní dárky. Těšit se mohou také na speciální typ zboží - rekvizitu měsíce. Divadelníci každý měsíc připraví do dražby jeden jediný originální kus z některé z inscenací. Prvním nabízeným unikátem budou červené trenky Marka Příkazkého z tingl tanglu Ovčáček miláček.

Interiér šopíku navrhl scénograf Jaroslav Čermák. „Návštěvníci si tu budou moci například prolistovat divadelní scénáře, nebo staré programy inscenací. Zkrátka divákům nabídneme další příjemné zákoutí,” zve do nových prostor šéfka vnějších vztahů Blanka Kovandová.

Divadelní šopík bude otevřen v rámci derniéry představení Ovčáček miláček za osobní přítomnosti herce Radoslava Šopíka, který se stal jeho maskotem, a za přítomnosti hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka, herce Marka Příkazkého.

„Nápad se mi zalíbil hned, jen mám trochu obavu, aby takový maskot jako já spíš neodrazoval potenciální kupce. Samozřejmě bych šopíku přál hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky a movitých zákazníků,“ řekl Radoslav Šopík, který sám nejraději utrácí za potraviny - ať už tekuté či tuhé. „Na opačném konci zájmu je pak nakupování jakéhokoliv oblečení, to vždycky protrpím,“ zasmál se.

Obchůdek bude přístupný jen zevnitř divadla a otevřeno bude vždy hodinu před představením a o přestávce. 

Reklama

Výběr článků

Načítám