Hlavní obsah

Žena ohrožovala své děti, skončila v rukou policie

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U případu psychicky nemocné ženy, která ohrožovala své děti a tvrdila, že pobodala muže, zasahovali v sobotu ráno karvinští policisté a strážníci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek

Ilustrační foto

Článek

Žena byla vykloněna z okna a v náručí měla své dvě děti a neustále vykřikovala, že je vyhodí z okna. Hrozilo riziko, že dětem ublíží, jelikož krátce předtím vyhodila z okna televizor. "V době příjezdu hlídky strážníku již na místě zasahovala Policie ČR, která oznámení přijala jako první," sdělil mluvčí městské policie Karviná Václav Ožana.

K události došlo na Dvořákově ulici v Karviné - Novém Městě. Žena mimo jiné tvrdila, že pobodala muže, což se nepotvrdilo. Po násilném vniknutí do bytu totiž policisté zjistili, že se doma žena nachází pouze se svými dětmi. 

"Zatím co se policisté věnovali šetření případu a jeho okolností, strážníci pomohli zajistit místo události, uklidnili plačící děti a přivolali pracovnici odboru sociálně právní ochrany dětí. Ta za jejich asistence převezla dítka po domluvě k prarodičům. Matka dítek byla převezena sanitou ke specialistovi k vyšetření," dodal Ožana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám