Hlavní obsah

Zdravé fitness pro zdravé Česko 2017

Novinky, Zuzana Rybářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unikátní konferenci o zdravém životním stylu a novinkách v oboru fitness pořádá v pátek 21. dubna v pražském Impact Hub Česká komora fitness. Těšit se můžete na zajímavé přednášky i spoustu praktických ukázek.

Foto: Zuzana Rybářová

Zdravé fitness pro zdravé Česko 2017

Článek

Již tradiční jarní konference České komory fitness bude letos plná zvučných jmen. Svou účast přislíbil Jan Mühlfeit, motivační speaker a ex šéf Microsoftu, který vždy dokáže strhnout publikum. Své vystoupení připravil společně s Davidem Svobodou, olympionikem a moderním pětibojařem a ponese se v mottu „Co se šampioni mohou naučit od Buddhy“.

Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory ČR, odemkne Potenciál fitness v českém podnikatelském prostředí. Martin Matoulek, předseda České společnosti tělovýchovného lékařství, se pokusí najít odpovědi na horkou otázku současnosti „Fitness na předpis – realita, nebo fikce?“

Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness, se zaměří na podnikatelský update, tedy zejména EET, poplatky za užití hudebních děl nebo novinky z oblasti vzdělávání fitness profesionálů.

Těšit se ovšem můžete také na další přednášky: jaké jsou trendy v technickém řešení fitness, jak vést úspěšné skupinové lekce nebo jak se prezentovat na sociálních médiích. Čeká vás také diskuse na téma Standardy profesní kvalifikace osobní trenér a spousta praktických ukázek úspěšných fitness projektů.

Místo: Impact Hub Praha, Drtinova 10, Praha 5

Reklama

Výběr článků

Načítám