Hlavní obsah

Žďár si přivezl čtyři poháry z Mistrovství ČR v rod-hockey kategorie Chemoplast

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 28. listopadu se v hotelu VISTA v Ostravě uskutečnilo 2. Mistrovství ČR v rod-hockey kategorie Chemoplast. Žďár nad Sázavou přivezl na šampionát čtyři své hráče, kteří v konkurenci s dalšími 16 soutěžili o tituly v kategoriích junioři, ženy a muži.

Foto: Tomáš Vítámvás

Žďárští hráči se účastnili 2. MČR v rod-hockey kategorie Chemoplast

Článek

V juniorech se dařilo jedinému zástupci Nedvědovi (Žďár n. S./Vatín), který se probojoval do semifinále, kde však podlehl pozdějšímu vítězi Lukáši Hulínskému (Příbram) a následně pak Juchelkovi (Brno). Rok tak zakončil výborným čtvrtým místem.

Mezi ženami do finále dokráčely Kabrdová (Žďár n. S./Vatín) a Velebová (Brno). Velebová ve vyrovnaném závěrečném souboji nakonec přehrála Kabrdovou 3:2 na zápasy. Kabrdová tak k vítězství v základní části Českého poháru 2010 přidala druhé místo ze šampionátu. Na třetím místě ji doplnila Zajíčková (Žďár n. S.), která porazila Čechovou (Brno).

V mužích zastupovali Žďár n. S. bratři Vítámvásové. Tomáš zůstal za branami postupu do play-off, zato Jan v souboji o třetí místo zvítězil trochu překvapivě 3:1 na zápasy, porazil Kučeru (Brno). O vítězství se pak utkali Jan Vachtarčík (Bohumín) a Milan Hulínský (Příbram). Vachtarčík vítězstvím 3:0 na zápasy obhájil titul z roku 2009 - celý článek.

Žďár nad Sázavou tak velice úspěšně zakončili sezonu ziskem 4 pohárů. Pro příští sezonu je tak laťka nastavena velmi vysoko.

Podrobnosti k soutěžím v rod-hockey naleznete na internetových stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz nebo http://www.smshsk.cz 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám