Hlavní obsah

Zástupci Vysočiny zakončili letošní sezónu v integrované boccii

Novinky, Stanislav Merunka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 12. října proběhlo v Nové Pace třetí a poslední kolo 1. a 2. ligy v integrované boccii. Turnaje se za iSK Vysočina v první lize zúčastnilo družstvo Třech Vlčků, 1. Žďárské a Autocolor VM. Ve druhé lize si zahrála družstva HSCVM, Sláma Lhotka a Rychlé želvy ze Žďáru.

Foto: Stanislav Merunka
Článek

V první lize se dařilo družstvu Třech Vlčků a 1. Žďárské, kteří postoupili do bojů o 1. až 8. místo, když obě družstva postoupila z druhých míst základních skupin. Nedařilo se družstvu Autocolor VM, které ve skupině skončilo na 4. místě a hrálo ve skupině o 9. - 16. místo. Tři Vlčci po boji skončili na 6. místě, 1. Žďárské na místě 8., Autocolor VM na místě desátém.

Ve druhé lize se dařilo družstvu Rychlé želvy ze Žďáru, které skončilo na druhém místě, HSCVM skončilo na místě 4. a družstvo Sláma Lhotka a místě šestém.

V celkových výsledcích si boccisté z Vysočiny vylepšili celková umístění v celkovém pořadí.  V 1. lize celkově na místě 8. skončilo družstvo Třech Vlčků, na celkovém 9. místě skončilo družstvo 1. Žďárské a Autocolor VM skončil na 12. místě.

Ve druhé lize v celkovém pořadí si druhé místo a postup do 1. ligy vybojovalo družstvo Rychlé želvy ze Žďáru a na celkovém 3. místě skončilo družstvo HSCVM.  Družstvo Sláma Lhotka si udrželo celkově šesté místo.

Celý letošní ročník integrované boccie lze považovat za zdařilý, jak již postupem družstva Rychlých želv do první ligy, tak i velkým zlepšení hry, jednotlivých hráčů, zejména pak došlo k velkému zlepšení u družstva Sláma Lhotka, které letos vybojovalo celkově krásné 6. místo. 

V novém ročníku bude mít iSK Vysočina v 1. lize, kterou hraje 16 družstev, již 4 družstva a ve druhé lize budou bojovat o postup další dvě družstva. 

Za celou sezónu patří poděkování hráčům, asistentům a doprovodům, dále pak Kraji Vysočina, společnostem Maso Žďársko, Pila Miloslav Švoma Radostín nad Oslavou, Servis Oken, stavebniny Střechokomplex s. r. o. a všem dalším podporovatelům.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám