Hlavní obsah

Zámecké kulturní léto pokračuje koncertem a projekcí filmu Den co den 

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemný letní večer slibuje program na nádvoří zlínského zámku v sobotu 11. srpna. Od 20 hodin se zde odehraje koncert „Král prérie“ ukulelového písničkáře Michala Pášmy ve stylu country a western, ve 21.30 bude následovat projekce amerického filmu Den co den. Vstup je zdarma.

Foto: Zlínský zámek o.p.s.
Článek

Neobvyklé spojení hudby z oblasti country a western s hrou na ukulele přináší premiérově zlínskému publiku koncert s názvem Král prérie od písničkáře a autora Michala Pášmy. „Použití ukulele je v country hudbě netradiční, a tak jeho písně nabývají novátorského a zcela originálního rozměru,“ potvrzuje ředitel společnosti Zlínský zámek Martin Pášma. Autorský projekt je oslavou návratu ke kořenům westernového písničkářství.

Ukulele Michala Pášmy doprovodí Karel Pevný, vynikající multižánrový kontrabasista a baskytarista. Oba hráči jsou také členy zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů.

Po skončení koncertu je na programu projekce amerického romantického filmu Den co den, natočeného podle knihy spisovatele Davida Levithana.

Koncert i filmová projekce se konají na nádvoří zlínského zámku v sobotu 11. srpna. Vstup je zdarma, bez možnosti rezervace místa. Koncert začíná ve 20 hodin, v případě nepříznivého počasí se přesouvá do velkého sálu uvnitř zámku. Projekce filmu navazuje ve 21.30, za nepříznivého počasí se ruší.

Zámecké kulturní léto dále připravuje:

10.8. projekce letní kino Věčně tvá nevěrná

11.8. Koncert Král prérie + projekce letní kino Den co den

18. 8. Gipsy Jazz Honzy Včelaře

Více na www.zlinskyzamek.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám