Hlavní obsah

Zabijte mě, nebo já zabiju vás, křičela opilá žena na strážníky a vytáhla pistoli

Novinky, Ondřej Kořínek

V neděli 21. listopadu večer ve stanici metra Smíchovské nádraží v Praze vytáhla opilá žena na zakročující strážníky, kteří uklidňovali skupinku bezdomovců, pistoli.

Foto: Fotoarchiv MP

Ilustrační foto

Článek

Hlídce Městské policie se při kontrole stanice metra nelíbila skupinka zřejmě bezdomovců, kteří po sobě křičeli, verbálně a fyzicky se napadali a rušili tak veřejný pořádek v metru. Hlídka situaci uklidnila, domluvila přítomným a ti se poté rozešli.

Až na jednatřicetiletou ženu z Prahy, která byla značně opilá a nepřestávala na strážníky vykřikovat a nadávat jim. „Policejní stát, to jste drsný, víte, kdo já jsem?! Svlíknu vás z uniformy, zítra jste bez práce, dám to všechno do novin vy svi...! Zabijte mě, nebo já zabiju vás“ křičela žena na hlídku strážníků. Uvedly to webové stránky Městské policie Praha.

Strážníci se ženu snažili marně uklidnit a vyzvali ji k prokázání totožnosti. Po předložení občanského průkazu vytáhla pistoli a namířila ji na strážníky. Ti ženu za použití donucovacích prostředků bleskově odzbrojili a nasadili jí pouta.

Po příjezdu Policie ČR se zjistilo, že pistole je plynová. Ženu i pistoli si na místě převzala hlídka Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám