Hlavní obsah

Za vysvědčení k čarodějnicím do Kadaně

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro ty vzorné to bude pohlazení, i tady dostanou vysvědčení - z čarování, ti méně zdatní v prospěchu se třeba nad sebou zamyslí. Kadaňské Muzeum čarodějnic si pro děti i odrostlejší připravilo prázdninový zimní program.

Foto: Muzeum čarodějnic Kadaň

Čarokrásky

Článek

Čáry máry...

Během čtyřicetiminutové prohlídky, kterou vás provede čarodějnice Safíra nebo čarodějnická teta Agáta, se seznámíte se s prvopočátky magie u nás, také uvidíte alchymistickou dílnu s bublajícími lektvary.

Vyzkoušet si budete moci i pravou čarodějnickou školu a sednout si do lavice, kde se učila i samotná čarodějnice Saxana. Nudit se rozhodně nebudete a na své si přijdou malí i velcí.

Královské město Kadaň kromě Muzea čarodějnic nabízí mnoho zajímavostí např. proslulou Katovu uličku (nejužší ulička v ČR) - gotickou uličku, kterou vcházel do města mistr popravčí. Můžete si prohlédnout nádherné městské hradby i známé Nábřeží maxipsa Fíka a mnoho dalších podivuhodností a zajímavostí.

Návštěvní doba v době jarních prázdnin:

6. - 12. 2.

6. - 12. 2. 27. - 5. 3. od 13 hodin do 16 hodin

(prohlídky v každou celou hodinu, poslední v 16 hodin)

Sezóna v muzeu začíná od dubna, končí v říjnu, mimo pondělí otevřeno 10 - 16 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám