Hlavní obsah

Za nepotřebný spotřebič volňásek do děčínské zoo

Novinky, Radka Patzáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčínská zoo a kolektivní systém Elektrowin připravili na sobotu 18. dubna akci pro malé i velké návštěvníky.

Foto: Radka Patzáková

S vysloužilci do zoo!

Článek

Každý, kdo tento den přinese do zoo vysloužilý elektrospotřebič, obdrží dětskou vstupenku zdarma, nebo slevu pro dospělého návštěvníka.

U stánku ELEKTROWINu budou mít děti i dospělí možnost se dozvědět, jak správně zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neohrožovalo životní prostředí.

„I když už si Češi zvykli recyklovat, je stále potřeba jak malým, tak dospělým návštěvníkům připomínat, že vysloužilé elektrospotřebiče nepatří do směsného odpadu. Za deset let svého působení jsme už vybudovali po celé České republice síť čítající přes 12 000 míst zpětného odběru,“ uvedla ředitelka zákaznického oddělení společnosti ELEKTROWIN Táňa Pokorná.

Dagmar Floriánová, vedoucí Centra návštěvnických služeb děčínské zoo k tomu dodala: „Ukázat návštěvníkům jak pomoci přírodě a ochránit ji, to je dlouhodobá snaha naší zoologické zahrady a sobotní akce do tohoto konceptu příjemně zapadá.“

Reklama

Výběr článků

Načítám