Hlavní obsah

Z tréninkové klece rovnou do jesliček

Novinky, Monika Soukalová

Tréninková klec MMA se proměnila ve vánoční betlém. Do role Josefa, Marie nebo Tří králů se postavili MMA fighteři, rozhodčí, ale také kondiční trenéři nebo vicemistr Evropy v běhu na 400 metrů překážek.

Foto: Lukáš Jirkovský

Eva Líšková a kolegové rozhodčí na MMA eventu.

Článek

Před čtvrt rokem byl MMA bojovník Luboš Vrňata viděn na billboardech na každé velké křižovatce v Praze. Důvodem byl jeho zápas, který se konal v rámci galavečera MMAA ARENA. Že i drsní hoši mají smysl pro humor, jasně ukázal při focení PF přání České MMA asociace. Zápasnické trenky vyměnil za kostým a v kleci vytvořil obraz typických českých Vánoc.

Kromě Vrňaty se do focení zapojili i profesionální mistr Evropy MMA André Reinders, boxerka a rozhodčí Eva Líšková, vicemistr Evropy v běhu na 400 metrů překážek a účastník olympiády v Sydney Jiří Mužík nebo kondiční trenéři Zdeněk Ledvina a Jan Hrabík. Roli Ježíška se pak zhostila skoro roční dcera Vrňaty Viktorie.

Proč se do aktivit MMA zapojil zrovna Jiří Mužík? „V rámci nově vzniklé České asociace smíšených bojových umění realizujeme např. atletické tréninky pro bojovníky a trenéry MMA, a protože jsme banda bláznů a nezkazíme žádnou legraci, tak jsme se rozhodli podpořit české Vánoce takto,“ okomentoval focení Jiří Mužík.

Reklama

Výběr článků

Načítám