Hlavní obsah

Z Miniveletrhu je Veletrh: vystavovatelů bude více než padesát z celé Moravy

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 6. dubna bude Reduta v Uherském Hradišti hostit už sedmý ročník Veletrhu cestovního ruchu a gastronomie Slovácka. Bohatý program nabídne pro odborníky i širokou veřejnost všech věkových kategorií. Pořadatelem akce je sdružení Region Slovácko.

Foto: Region Slovácko

Bohatá nabídka gastronomických a turistických atrakcí bude k vidění ve čtvrtek 6. dubna od 10 do 17 hodin v Redutě v Uherském Hradišti

Článek

Od 10 do 17 hodin se návštěvníci mohou těšit na prezentaci nabídek turistických atrakcí či ubytovatelů a dalších poskytovatelů služeb ze Slovácka i celé Moravy, prezentaci místních producentů či výrobců z oblasti gastronomie. Nebude chybět doprovodný program v podobě besed a přednášek. Veletrh zahájí křest časopisu Moravia magazín Slovácko 2017. 

„Novinkou letošního ročníku je posun z původního Miniveletrhu do formy veletržní. Za sedm let od jeho vzniku se ze šesti původních vystavovatelů rozrostl na více než padesát, záběr se rozšířil ze Slovácka, Uherskohradišťska a Uherskobrodska na celou Moravu. V dnešní době se totiž chtějí prezentovat nejen turistické atraktivity, ale i služby a producenti z oblasti gastronomie a hotelnictví,“ vysvětlila tajemnice Regionu Slovácko Lenka Durďáková.

Během celého dne bude v přísálí Reduty probíhat doprovodný program. Dopolední blok bude zaměřen více odborně, odpolední se pak soustředí na veřejnost.

Vstupenky v ceně 40 korun budou slosovatelné o krásné ceny - tou hlavní je turistická slevová karta Region Slovácko pas SPHERE pro celou rodinu.

Program:

10.00 hod. Slavnostní zahájení

10.10 hod. Křest Moravia magazín Slovácko 2017

10.30 hod. Výsledky a trendy návštěvnosti Zlínského kraje a dalších moravských krajů v roce 2016 (Ivan Marek, ředitel m-Ark Marketing a reklama, s.r.o.)

11.00 hod. Web – základ prezentace (Aleš Durďák, iCard s.r.o.)

11.30 hod. Folklorní motivy v odívání, jejich role vnímání regionu (Ladislav Matuška, Folklorstyl)

12.00 hod. Promítání filmů ze Slovácka

13.00 hod. Dětský filmový festival Zlín

13.30 hod. Výletní lodí po Slovácku (Michal Hampala, Hamboot, s.r.o.)

14.00 hod. Balnearia, pozvánka k wellness procedurám, ukázka zdravého opálení (Yveta Machálková, majitelka Balnearia)

14.30 hod. Kovozoo – jak vznikají exponáty (Petra Polášková, REC group, s.r.o.)

15.00 hod. Hvězdárna a planetárium Uherský Brod – veřejně využitelná technika ke sledování oblohy (Leoš Assmann, odborný pracovník)

15.30 hod. Region Slovácko pas (Ing. Antonín Hubáček)

16.00 hod. Losování vstupenek

16.30 hod. Promítání filmů ze Slovácka

Doprovodný program:

Výstava Letecká bitva nad Bílými Karpaty z 29. srpna 1944

Pozorování slunce přes dalekohled Lunt LS35T, pozorování sluneční fotosféry

Jízda na koloběžkách 

Změna programu vyhrazena

Reklama

Výběr článků

Načítám