Hlavní obsah

Všechny chutě světa nabídne kulinářská přehlídka v Dobřichovicích

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Unikátní kulinářská přehlídka Všechny chutě světa nabídne kolumbijskou, marockou či vietnamskou kuchyni. Pokud jste milovníky kvalitního jídla a pití a máte rádi exotickou kuchyni a v neposlední řadě vás zajímá tradiční gastronomie z různých koutů světa, přijeďte do Dobřichovic.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Konkrétně na druhý ročník jedinečného food festivalu Všechny chutě světa, který se koná v sobotu 14. června na Zámku v Dobřichovicích u Prahy. Festival Všechny chutě světa je unikátní přehlídka gastronomie pro ty, kteří rádi cestují, milují nevšední zážitky a především dobré jídlo.

„Návštěvníci se mohou těšit na pestrobarevnou směsici chutí a vůní z nejrůznějších koutů světa. Přizvali jsme vyhlášené kuchaře, kteří se buď specializují na zahraniční kuchyni, anebo vaří tzv. street food,” uvedl organizátor akce Štefan Oršoš.

Loni tento food festival navštívilo přes 3000 lidí. Zájem veřejnosti organizátory velice potěšil, a proto pro rok 2014 připravili rozšíření festivalu a nové účastníky. V současné době je přihlášeno na 80 stánků, rozšířen bude také doprovodný program, který nabízí i bohatou hudební prezentaci.

A také v doprovodném programu vystoupí skotští dudáci, afričtí bubeníci, kapela Al Yaman, Los Perdidos, břišní tanečnice. Zpestřením jistě bude i zpívající vietnamský kuchař Tonda nebo kuchaři z latinsko-americké restaurace El Arriero.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám