Hlavní obsah

Vojtěch Dyk a B-Side Band vystoupí na jaře ve Zlíně

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární zpěvák Vojtěch Dyk a B-Side Band potvrdili v těchto dnech zlínský koncert, který se uskuteční 8. dubna 2015 v Kongresovém centru. Agentura Velryba, která koncert pořádá, v těchto dnech zahájila předprodej.

Foto: archiv Agentury Velryba

Vojtěch Dyk a B-Side Band.

Článek

Začátkem prosince vydal Vojtěch Dyk s B-Side Bandem jeho první studiové CD s názvem Deska, které ve Zlíně představí v rámci série koncertů „Deska Tour 2015“.

Po dvou velmi úspěšných celorepublikových turné a dvou záznamech živých koncertů na CD a DVD se toto mimořádné spojení výrazné pěvecké osobnosti a špičkového muzikantského seskupení v čele s band-leaderem Josefem Buchtou představuje se studiovým projektem a zcela novým repertoárem, který pro zpěváka a kapelu vytvořili přední domácí autoři jako například Ondřej Brousek, Boris Urbánek a další skladatelé.

„Naše Deska, nutno říct, zakončuje etapu bez studiového CD. To je ale asi jediná etapa, kterou zakončuje. Sportovní terminologií si teď vlastně všichni oblékáme trikot pro studiového hráče a těšíme se na etapu další. Jestli to bude časovka nebo vrchařská etapa, to ukáže až čas a talent,“ říká o novém projektu Vojtěch Dyk, který spolupracuje s brněnským orchestrem už 4 roky.

 Na jaře zahájí turné zhruba 25 koncertů po celé republice.

„O zlínský koncert jsme se snažili více než dva roky, a o to víc jsem rád, že to vyšlo právě teď. Prvotní zájem o novou desku i o vstupenky na koncert je opravdu velký, takže nezbývá než se těšit na 8. duben, protože zlínské Kongresové centrum zažije v ten den další hudební lahůdku,“ uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

 Vstupenky na zlínský koncert jsou už v těchto dnech v prodeji v síti Ticketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám