Hlavní obsah

Vltavotýnské slavnosti města přinesou osvěžení na náměstí i v parku u řeky

Novinky, Miroslav Bžoch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Týně nad Vltavou proběhnou ve dnech 20. a 21. července Vltavotýnské slavnosti města.

Foto: Miroslav Bžoch

Vltavotýnské slavnosti města

Článek

Plejádu koncertů zahájí v pátek odpoledne českobudějovická kapela Pilot Season. Následovat budou pop-punková kapela Náhodný Výběr a reggae-pop Mr. Cocoman a The Solid Vibes. Páteční koncertování uzavřou pop-punkoví Jaksi Taksi.

Sobotní dopoledne si užijí milovníci dechovek – představí se dechový orchestr Březovanka. Odpolední a večerní program je pak věnován milovníkům rockové a popové muziky. Diváky rozehřejí regionální kapely Krypton a Votom, na které naváže hvězda velkých českých festivalů, poprocková formace UDG. Vrcholem večerního programu bude vystoupení držitelky ceny Anděl za nejlepší píseň roku Debbi, po níž zahrají ostřílení rockoví harcovníci z Tlusté Berty a Alkeholu.

V parku u řeky jsou připraveny pohádky a atrakce pro děti, vystoupení nového cirkusu Cink Cink Cirk a „klip“ z muzikálu Rebelové vltavotýnských divadelníků.  V Art Caffe baru na nábřeží zahrají alternativní kapely. Art centrum Záhoří přichystalo večerní projekci filmů pro děti i dospělé na starém mostě.

Městská galerie si v rámci Vltavotýnského symposia drobné grafiky připravila ve svých interiérech komentovanou prohlídku o grafice, malbě i o skle, s knihovnicemi se pro změnu vydáme za pověstmi města a v místním muzeu je na sobotu naplánována projekce krátkých historických filmů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám