Hlavní obsah

Vedení plzeňského centrálního obvodu ocenilo škodovácké atlety

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 21. února se starosta Radislav Neubauer a první místostarosta Radoslav Škarda setkali s atletkou Terezou Petržilkovou, jejím trenérem Janem Hanzlem a atletem Martinem Hesem s trenérem Františkem Neckářem.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Tereza Petržilková se prezentovala skvělým druhým místem v běhu na 400 metrů na halovém Akademickém mistrovství ČR a také třetím místem na halovém republikovém šampionátu, kde vynikajícím výkonem 53,77 vteřiny splnila nominační kritérium českého atletického svazu pro start na 4 x 400 metrů na halovém mistrovství světa, které se bude konat za 14 dní v anglickém Birminghamu.

Její výkon znamená neskutečné zlepšení jejího halového osobního rekordu, za tento rok o dvě vteřiny, a samozřejmě i přepsání jejího krajského rekordu. Obrovský úspěch, na který atletický klub čekal už velmi dlouho a potvrzuje jen strmý výsledkový vzestup za poslední roky.

Martin Hes vstoupil na halovém Akademickém mistrovství ČR skvěle do sezóny, když na trati 400 metrů získal titul a dal tak vzpomenout na svoji skvělou mládežnickou kariéru, ve které nyní pokračuje.  

Sportovci, spolu s trenéry, dostali od vedení obvodu jako poděkování za skvělou reprezentaci nejen Městského obvodu Plzeň 3, ale i města Plzně, dárkové předměty a certifikáty.

Reklama

Výběr článků

Načítám