Hlavní obsah

Ve Špindlerově Mlýně zahrála dokonalá kopie Michala Davida

Novinky, Alena Lochmannová

Hity Michala Davida jsou napříč generacemi považovány za nesmrtelné. To potvrdila i skupina Kroky Michala Davida, které v sobotu 12. března zahrála na výroční V.I.P akci časopisu Royal Report v luxusním hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně. Jen málokdo poznal rozdíl od originálu.

Foto: Hynek Mojžíš

Skupina Kroky Michala Davida vznikla na podzim roku 2010 a za půl roku svého působení odehrála již desítky vystoupení.

Článek

Skupina Kroky Michala Davida vznikla na podzim roku 2010 a za půl roku svého hudebního působení odehrála již desítky vystoupení a úspěch slaví nejen po celé České republice, ale také na Slovensku. Hitmaker Michal David se skupinou intenzivně spolupracuje, mimo jiné jí poskytl své originální základy hitů.

V sobotu 12. března si při V.I.P. akci časopisu Royal Report v hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně jen málokdo všiml rozdílu. Přítomní hosté se shodovali na faktu, že skupina hraje naprosto stejně jako originál a podivovali se nad totožností hlasu.

Kroky Michala Davida během večera zahrály největší Michalovy hity a hosté si vystoupení i vytvořenou atmosféru skutečně užívali.

"Takhle dobře jsem se dlouho nepobavila. Kroky Michala Davida jsou od teď kapelou mého srdce," prozradila nadšeně jedna z přítomných dam.

Kroky Michala Davida jsou zpěvákovým jediným oficiálním autorizovaným revivalem. Skupina má již dokonce svůj fan club, který do dnešního dne čítá více než tisíc členů. Kapelu tvoří známí hudebníci Petr Dick, Roman Andrlík a David Laštovka.

Reklama

Výběr článků

Načítám