Hlavní obsah

Ve Slušovicích zemřel cyklista po střetu s osobním vozidlem

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětašedesátiletý cyklista zemřel ve čtvrtek 17. srpna odpoledne ve Slušovicích na Zlínsku po střetu s osobním automobilem, který řídila osmadvacetiletá řidička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Ilustrační foto.

Článek

„Přesné okolnosti dopravní nehody a míra zavinění zůstává v šetření dopravních policistů a kriminalistů,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Na čtyřproudové silnici ve Slušovicích se ve 14.40 hodin odpoledne střetl cyklista s projíždějícím osobním vozidlem Škoda Felicia. Cyklista na místě podlehl svému zranění. Řidičku převezli záchranáři s lehkým zraněním do nemocnice.

Podle policejní mluvčí chtěl cyklista s jízdním kolem zřejmě přejet přes čtyřproudovou vozovku zprava doleva ve chvíli, kdy ve směru do Slušovic přijížděla v levém jízdním pruhu řidička osobního vozidla.

„Vozidlo nestihla ubrzdit a cyklistu srazila. Dechová zkouška u řidičky byla negativní. Muž u sebe neměl žádné doklady, po několika hodinách se nám podařilo zjistit, že se jedná o devětašedesátiletého muže ze Zlína,“ uzavřela Monika Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám