Hlavní obsah

Vánoční show Advent dětem si v Plzni užily stovky dětí a rodičů

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňský kraj společně s občanským sdružením Felicitas letos opět uspořádal v předvánočním čase v pondělí 3. prosince v plzeňském Parkhotelu zábavný program pro děti plný soutěží, her a písniček.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Bouřlivý ohlas mělo vystoupení Michala Nesvatby, kterého děti znají z pořadu Kouzelná školka.

Článek

Plzeňský Parkhotel se v pondělí v podvečer zaplnil dětmi a jejich rodiči. Děti, vybavené čertími růžky, přivítal nejprve náměstek hejtmana Plzeňského kraje Ivo Grüner, který dětem popřál hezkou zábavu.

"Výtěžek z této akce bude věnován nemocnici ve Stodě, která tyto prostředky využije na nákup přístroje sloužícího k vyšetření sluchu novorozenců," uvedl Ivo Grüner.   

Průvodci pořadu byli Jan Čenský a Petr Salava. Pro děti měli připravenou sérii soutěží, v nichž se proti sobě postavili vždy kluci a holky. Soutěžní týmy skládaly obří puzzle, rozsvěcovaly vánoční stromek nebo soutěžily ve hře na rybáře. Program doplňovaly vánoční písně v podání Míši Váňové.

Bouřlivý ohlas mělo vystoupení Michala Nesvadby, kterého děti znají z pořadu Kouzelná školka. Jeho kouzla s barevnými lepicími páskami, z nichž dokáže vytvořit téměř cokoliv, nadchla děti i dospělé.

Po skončení pořadu čekal na děti Mikuláš s čertem a andělem, kteří pro ně měli připraveny drobné dárky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám