Hlavní obsah

Vánoční bazar láká na zajímavé dárky, koledy i sváteční punč

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tradiční Vánoční bazar zve ve středu 19. prosince v 18 hodin do klubu Dílna 9472 Městské divadlo Zlín.

Foto: archiv MDZ

Městské divadlo ve Zlíně.

Článek

V aukci na něm můžete pořídit originální dárky pod stromeček, ale také nabídnout do prodeje věci, které jste vyrobili, upekli či uvařili, nebo které se už doma k ničemu nehodí a mohou ještě někomu udělat radost. Nechce-li ani nakupovat, ani prodávat, přijďte klidně i jen tak posedět, vstřebávat atmosféru blížících se Vánoc a ochutnat vynikající sváteční punč.

Podvečerem v roli moderátorů provedou dramaturg Miroslav Ondra a umělecká šéfka Hana Mikolášková. O správnou sváteční náladu se postará divadelní kapela Proužkovaní, v jejímž podání zazní známé písně a vánoční koledy. Herec Gustav Řezníček a desetiletá Lucie Štecová zazpívají duet Zvonky štěstí, který už před lety proslul v podání Karla Gotta a Darinky Rolincové.

Výtěžek z akce divadlo každý rok daruje na určitou věc. Loni šel výtěžek Domovu pro osoby se zdravotním postižením Javorník v Chvalčově, letos zlínské divadlo adoptuje zvířátko v Zoo Zlín na Lešné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám