Hlavní obsah

Václav Neckář vystoupí na Bernardu s legendární kapelou Bacily

Novinky, Milan Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na výjimečný koncert české hudební legendy Václava Neckáře se skupinou Bacily zve v pátek 21. srpna Statek Bernard v Královském Poříčí. Muzikant, který oslovuje posluchače napříč generacemi, zde vystoupí pod otevřeným nebem od 19 hodin.

Foto: Fotokoláž: Statek Bernard

Václav Neckář vystoupí na Statku Bernard s kapelou Bacily.

Článek

Publikum se dočká známých hitovek i starých dobrých šlágrů. Chybět nebudou ani písničky z nejnovějšího alba Mezi svými, které vyšlo koncem minulého roku. 

„Na vystoupení této nestárnoucí hvězdy české pop music se osobně velice těším. Myslím si totiž, že právě tento druh muziky se do komorního prostředí historického nádvoří Statku Bernard výborně hodí. Letní koncert Václava Neckáře bude jistě skvělým zážitkem pro všechny jeho fanoušky,“ prohlásil jednatel Statku Bernard Miroslav Makovička.

Václav Neckář dokázal v posledních letech neuvěřitelným způsobem navázat na svou zářivou kariéru a vydat dvě skvělá alba. „Kdo si hudební vystoupení tohoto populárního zpěváka v Královském Poříčí nechce nechat ujít, měl by si včas koupit vstupenku, jelikož kapacita nádvoří je omezena. Předprodej již běží a lístky jsou k dostání v infocentru na Bernardu nebo na e-shopu Statku,“ připomněl Miroslav Makovička.  

Během koncertu bude v areálu k dispozici občerstvení. Sedačky nejsou očíslované, návštěvníci si tak mohou sednout, kam budou chtít.

Reklama

Výběr článků

Načítám