Hlavní obsah

V Poličce budou opět listovat knihou na divadelním jevišti

Novinky, Klára Kašparová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 27. května v Poličce opět přivítají LiStOVáNí - kultovní projekt Lukáše Hejlíka, který tentokrát „prolistuje“ na divadelním jevišti knihu Faktor Merde od autora bestsellerů Merde Stephena Clarka.

Foto: Klára Kašparová

Listování opět v Poličce

Článek

LiStOVáNí, divadelní představení s knihou v ruce, je zvláštní druh scénického čtení, který poutavou formou předkládá divákům zcela nový zážitek z četby.

„Naposledy jsme v Poličce přivítali LiStOVáNí v únoru, a to s napínavým thrillerem Inferno od Dana Browna. Nyní se návštěvníci mohou těšit na britský humor Stephena Clarka. LiStOVáNí tentokrát nebude šetřit vtipem a návštěvníci se mají tedy opět na co těšit,“ uvedla za organizátory Klára Kašparová.  

S jakým hrdinou se tentokrát potkáme na divadelním jevišti poličského Divadelního klubu? S Angličanem Paulem Westem, který touží prožít svůj pařížský sen, ovšem stále se mu to nedaří a zažívá pouze samé peripetie s francouzskou byrokracií. Podaří se Paulovi prožít svůj pařížský sen? Přijďte posoudit sami.

Scénické čtení knihy Faktor Merde se koná v úterý 27. května ve 20.00 hodin v poličském Divadelním klubu. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v Městské knihovně Polička na oddělení pro dospělé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám