Hlavní obsah

V Ostravě-Hrabůvce bude od srpna uzavřen podchod Savarin

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do 31. července bude ve výstavbě úrovňový přechod přes ulici Dr. Martínka v Ostravě - Hrabůvce. Od té doby bude uzavřen podchod Savarin, který je v havarijním stavu.

Foto: Josef Zajíc

Po uvedení do provozu úrovňového přechodu přes ulici Dr. Martínka v Ostravě - Hrabůvce bude podchod uzavřen. Stav 12.7.2013

Článek

Stavbu dočasného úrovňového přechodu přes ulici Dr. Martínka v Ostravě-Hrabůvce zajišťuje jako svou investiční akci Magistrát města Ostravy (MMO).

"Uvedený přechod bude fungovat dočasně po dobu uzavření podchodu Savarin, který je v havarijním stavu. Výstavba dočasného úrovňového přechodu pro chodce potrvá do 31. července. Následně bude dočasný přechod zprovozněn a uzavřen podchod pro chodce," sdělila Ing. Pavlína Hlisníkovská z investičního odboru MMO.

Stavbu úrovňového přechodu pro chodce zajišťují Ostravské komunikace, a. s. Finanční náklady na dočasnou stavbu činí 2,8 miliónu Kč.

Tramvajové a autobusové zastávky pro cestující budou posunuty. Vzhledem k tomu, že od zprovoznění úrovňového přechodu se změní dopravní situace, bude třeba, aby si chodci při přecházení ulicí a tramvajových kolejí dávali pozor. To se týká i řidičů, kteří budou inkriminovaným úsekem v obou směrech projíždět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám