Hlavní obsah

V mezinárodní soutěži orientálních tanců festivalu Arabesque bodovaly domácí tanečnice

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav má za sebou týden orientální kultury, který zakončila taneční galashow a mezinárodní soutěž, kam dorazilo 150 soutěžících z ČR, Slovenska, Indie a Ruska. Sobotní program zahájil náměstek primátora Daniel Marek, který soutěžícím popřál mnoho tanečních úspěchů.

Foto: Eva Shareefa
Článek

Na předních místech se umístily také domácí tanečnice, které zabodovaly na plné čáře v kategorii skupin: skupina Shareefa Zafir se umístila na 1. místě, skupina Gaya bollywood na 2. místě. V kategorii juniorských skupin se Ameera Shahrazad umístila na 3. místě.

V kategorii duetů bodovaly mladoboleslavské tanečnice: na 1. místě se v dětských duetech umístila Bára a Terka Bočkovi. V kategorii dospělých se umístily na 3. místě tanečnice Lenka Roztočilová a Veronika Brodská z Gaya bollywood Mladá Boleslav. Bára i Tereza Bočkovi se umístily třetí ve svých junior I. a junior II. sólo kategorii. 

Mezinárodní soutěži předcházela taneční Orient Galashow, která představila porotce v roli vystupujících. Na divadelní scéně se tak představili boleslavákům tanečnice z Čech i ze zahraničí. Tančili sólisté i skupiny Sahar, Tina Ahmed, Arabeque skupina, Ameera Shahrazad, TS Shareefa, Om dance academy, Samirah, Mariana Šelemberková a LP PIK dance . 

Akce se konala za podpory města Mladá Boleslav, pořadatelem je tradičně občanské sdružení (nově spolek) Shareefa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám