Hlavní obsah

V Komenského sadech v Ostravě budou soutěžit policisté na koních

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zástupci jízdních policií z celé České republiky i ze zahraničí se opět setkají v sobotu 31. srpna 2013 v Ostravě v Komenského sadech, aby změřili své síly, předvedli se čtyřnohými svěřenci své společné dovednosti a umění obstát ve všech náročných situacích, kterým čelí při výkonu náročné služby.

Foto: Josef Zajíc

Ze setkání jízdních policií 1.9.2012- cross parkur.

Článek

V neposlední řadě půjde také o vzájemnou výměnu cenných zkušeností. Pro širokou veřejnost je tato akce jedinečnou příležitostí seznámit se blíže s prací strážníků a policistů, kteří vykonávají službu v sedlech koní.

Ze zahraniční potvrdili účast policisté nejen ze slovenské metropole Bratislavy, ale také z polských měst Czestochowa a Chorzow. Policisté se utkají ve třech disciplínách - cross parkuru, zrcadlovém skákání dvojic a speciálním policejním parkuru.

Návštěvníci se mohou i letos těšit na bohatý doprovodný program, který začne slavnostním nástupem jízdních policií, následovat budou ukázky sokolnictví a akrobacie na koních.

Připraven je rovněž i zábavný program pro děti. Vstup na akci je bezplatný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám