Hlavní obsah

V Karviné srazil nákladní automobil cyklistu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke srážce cyklisty a nákladního vozu došlo dnes krátce před 10. hodinou v Karviné poblíž obchodního domu Tesco.

Foto: Pavel Jaňurek

Kolo ležící na zemi po nehodě v Karviné

Článek

Na místo ihned vyjela záchranná služba a Policie ČR. Na hlavním tahu na Český Těšín se začaly tvořit kolony.

Silnice je v nynější době hlavním tahem vedoucím z Karviné. Jezdí se zde hlavně kvůli uzavřenému mostu přes řeku Olši. Nyní je tedy jedinou cestou z Karviné, která je bez problémů, cesta směrem na Dětmarovice.

Ke srážce cyklisty s nákladním vozem došlo na bývalém přechodu pro chodce u obchodního domu v Karviné-Ráji. Přechod byl před nedávnem zrušen městem z důvodu plynulosti dopravy na tomto úseku vedoucím ven z města. Cyklistu na místě ošetřovala záchranná služba. Policie na místě řídí dopravu a nehodu vyšetřuje.

"Vozidlo jelo ve směru od Českého Těšína do města. Cyklista utrpěl těžká zranění a letecky byl transportován do Fakultní nemocnice Ostrava. Zatím nevíme, o koho se jedná, sražený muž neměl u sebe žádné doklady. Ke kolizi došlo v místě vyznačeného přechodu pro chodce, který je v současné době zamalován. Zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče byla negativní. Silniční provoz je řízený policisty," informovala por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí Policie ČR v Karviné.

Reklama

Výběr článků

Načítám