Hlavní obsah

V Brně startuje tříměsíční open air festival Your Fest Vaňkovka 2014

Novinky, Hana Nehybová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jan Budař ve čtvrtek a hity Beatles v podání kapely The Glass Onion v pátek - to jsou dvě startovní akce letního festivalu Your Fest Vaňkovka. Dále vystoupí například Tonya Graves, Dan Bárta, zazní jazz a program festivalu slibuje i Den divadel, včetně pohádek pro děti.

Foto: (z webu organizátora festivalu Café Práh)

Logo festivalu

Článek

Cafe Práh v brněnské Vaňkovce je tréninkovou kavárnou Sdružení Práh, které pomáhá lidem s duševním onemocněním prací v kavárně získat pracovní návyky a usnadnit jim tak návrat do běžného zaměstnání. V jejich charitativním obchůdku je také možné zakoupit výrobky z chráněných dílen. 

Mimo tuto aktivitu je Café Práh známým pořadatelem kulturních akcí ve svých prostorách, jako jsou koncerty, vernisáže nebo autorská čtení. 

Ve spolupráci s Galerii Vaňkovka pořádá Café Práh velký letní open air festival s názvem Your Fest Vaňkovka 2014, který začíná ve čtvrtek 5. června v 18 hodin koncerty, konanými vedle Café Práh, na nichž vystoupí i Jan Budař.   

Následující akcí festivalu je páteční tříhodinový koncert oblíbené kapely The Glass Onion. Tento, loni již dvacetiletý, brněnský revival, hrající věrně písně The Beatles, zahraje od 19 hodin. Jak organizátoři zdůrazňují, oba koncerty se konají za každého počasí a vstup na ně je volný. 

Na neděli 15. června potom připravují organizátoři festivalu Den D - Den divadel ve Vaňkovce a v pondělí 16. 6. zazní jazz. 

Festival Your Fest Vaňkovka 2014 slibuje dobrou zábavu pod širým nebem až do konce prázdnin.

Podrobný program festivalu Your Fest Vaňkovka 2014 včetně aktuálních informací k jednotlivým akcím najdete na webu Café Práh (www.cafeprah.cz) nebo časem na organizátory v současnosti připravovaných speciálních stránkách festivalu http://www.vankovkafest.cz/.

Reklama

Výběr článků

Načítám