Hlavní obsah

Umísťovací výstava pomůže kočkám najít nový domov

Novinky, Dana Javůrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 24. února od 15 do 18 hodin a v sobotu 25. února od 11 do 18 hodin bude kavárna The Spot hostit kočky bez domova s cílem najít pro ně nový domov. Kavárna je v Chodské ulici 22 v Praze 2. Všechny kočky, které budou na výstavě, si návštěvníci mohou adoptovat a odnést přímo z výstavy domů.

Foto: Dana Javůrková
Článek

Akci pořádá Občanské sdružení na ochranu zvířat Podbrdsko. Výstava koček bez domova se koná na zmíněném místě poprvé.

Všechny kočky, které budou na výstavě, hledají nový domov, takže si návštěvníci mohou přímo z výstavy odnést kočičku domů. Na výstavě budou koťata, kočky a kocouři nejrůznějších barev. Dospělá zvířata jsou kastrovaná. Všechny kočky jsou očkované.   

Součástí výstavy bude charitativní obchůdek s rukodělnými výrobky a novými knihami, a tak si návštěvníci mohou udělat malou radost a zároveň tak přispět na kočičky v útulcích. Na výstavě bude v provozu i obchůdek s chovatelskými potřebami.  

Jak se na výstavu dostanete: tramvaje č. 10, 16, jedna stanice od náměstí Míru, výstup na stanici Šumavská. Metro trasa A, výstup na stanici Jiřího z Poděbrad, poté přes Čechovy sady na ulici Korunní a první příčná ulice je Chodská, kde je kavárna The Spot.  

Vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám