Hlavní obsah

Uherskohradišťská nemocnice pořádá Den pro rodinu

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice chystá velkou benefiční akci pro celou rodinu, a to v sobotu 21. června v čase 14 až 18 hodin na travnaté ploše heliportu přímo v areálu nemocnice. Akce je součástí celoročního projektu nemocnice Rok seniora.

Foto: Ivan Vacke

Fotografie z představení Šašek Franta a Klaun Pepe

Článek

Den pro rodinu začne v sobotu na heliportu v nemocnici ve 14 hodin kouzelnickým vystoupením herce Slováckého divadla Tomáše Šulaje. Pokračovat bude soutěžemi pro děti, ukázkami práce záchranářů, policistů i hasičů z Uherského Hradiště, chybět nebude Dětská vědecká kavárna Základní a mateřské školy Čtyřlístek se svými aktivitami. 

Děti i rodiče se budou moci povozit po areálu nemocnice vláčkem Kovosteelu Steelinka nebo využít skákací hrad. Těšit se mohou v 16:30 hodin také na divadlo - čeká je pohádka Šašek Franta a Klaun Pepe v podání Davida a Ivana Vackových.

Celé odpoledne bude moderovat herec Slováckého divadla David Vaculík. Vstupné je dobrovolné, výtěžek poputuje v rámci Roku seniora na následnou péči. Akci podpořily firmy Chrištof - profesionální prádelna a ČSOB.

Reklama

Výběr článků

Načítám