Hlavní obsah

Učitelé senioři se sešli v Divadélku pod věží

Novinky, Josef Zajíc

Do Radniční restaurace - Divadélka pod věží byli v úterý 23. listopadu pozváni odborem sociálních věcí, školství,sportu a volnočasových aktivit Statutárního města Ostravy pracovníci školství. Bylo jim poděkováno za dlouholetou aktivní práci.

Foto: Josef Zajíc

Náměstek primátora města Ostravy pan Ing. Martin Štěpánek, Ph.D. předává plaketu a dárky.

Článek

Uznání a poděkování učitelům seniorům projevila i Oblastní rada odborového svazu pracovníků ve školství. Po úvodním slovu vedoucí oddělení školství, sportu a volnočasových aktivit paní Ing. Marty Sücsové promluvil k přítomným náměstek primátora města Ostravy Ing. Martin Štěpánek, Ph.D. Přítomným poděkovala  i předsedkyně OROS PŠ Mgr. Marie Návratová.

Po krátkém veselém programu pěveckého kvinteta z Janáčkovy konzervatoře a Gymnázia v Ostravě byli učitelé odměněni plaketou Statutárního města Ostravy, drobnými dárky a zlatým památečním přívěskem. Závěrem byli všichni pozváni na společenský raut.

Ve své podstatě nejde o dary, ale o projev společenského uznání za nejméně čytyřicetiletou práci v oblasti školství na postu učitele, ředitele či pracovnic školních jídelen. Vždyť uznání a pochvala je to jediné, co si po dlouholeté práci může učitel odnést.

Společenská akce pro učitele seniory byla důstojná a pěkná. Za toto setkání je nutné poděkovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám