Hlavní obsah

Turné s americkým spisovatelem C. D. Paynem nemine ani Ostravu

Novinky, Vladimír Šmehlík

Autor slavné hexalogie Mládí v hajzlu aneb Deníky Nicka Twispa, spisovatel C. D. Payne přijede do Ostravy představit svůj nejnovější román Neviditelný.

Foto: www.klubatlantik.cz
Článek

Američan navštíví v rámci turné na dvacet českých a moravských měst společně s herci projektu Listování, kteří jeho nový román zdramatizovali do podoby scénického čtení. Na setkání se slavným spisovatelem se můžete těšit 17. září v ostravském klubu Atlantik.

C.D.Payne přilétá na Turné v hajzlu do České republiky a projekt LiStOVáNí doprovodí s jeho nově vydanou knihou Neviditelný. Lehce absurdní příběh sedmatřicetiletého klasického „losera“, Axela Westona, který jednou čirou náhodou vysloví jakousi kouzelnou formuli a stane se neviditelným. Tato nová schopnost je pro něj velmi přínosná, přinejmenším na počátku příběhu. Může si například obstarat peníze menší krádeží v bance, špehovat manželku, která se s ním rozvádí apod. Ale co s takovou schopností, když přestává být tajemstvím? Velmi vtipná roadstory neviditelného člověka na útěku a humorná bomba na začátku nové sezóny, navíc doplněná účastí C.D.Payna, diskuzí a autogramiádou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám