Hlavní obsah

Trio českých operních pěvkyň Opera Divas zazpívá ve Vsetíně to nejlepší z operety a muzikálu

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opera Divas a program Divy lásky a hudby – to je název jedinečného koncertního zážitku, který Dům kultury Vsetín nabídne všem příznivcům nejen krásných hlasů, ale také krásných žen a muzikálových melodií ve čtvrtek 4. května od 19.00 hodin v Mramorovém sálu Zámku Vsetín.

Foto: Promo Opera Divas
Článek

Tři operní divy a přeci každá jiná. Jedinečný trojhlas předních operních pěvkyň ve složení Andrea Kalivodová - Tereza Mátlová - Pavlína Senić, které jsou spojeny se scénami Národního divadla, Státní opery a dalších.

Speciální program vznikl u příležitosti 300. výročí narození Marie Terezie, české a uherské královny a rakouské vévodkyně, která byla velkou milovnicí umění a za její vlády se kromě řady reforem rozvíjel i kulturní život.

Umělkyně zpívají v tomto programu společně za klavírního doprovodu Ladislavy Vondráčkové a vystoupení prokládají svými sólovými skladbami. Každá tak může publiku představit svůj hlasový obor prostřednictvím známých muzikálových a operetních melodií, které jsou oblíbené u všech věkových kategorií.

Posluchači se tak mohou těšit na Cohenovo Hallelujah, O sole mio, Funiculi Funicula, úryvky z operety Hraběnka Marica, Čardášová princezna, Netopýr, nebo z muzikálu Cats, Phantom Opery, West Side Story, My Fair Lady a mnoho dalšího.

Předprodej vstupenek probíhá v kině Vatra.

Reklama

Výběr článků

Načítám