Hlavní obsah

Točílas v Činoherním studiu poprvé s akustickým koncertem

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Činoherním studiu v Ústí nad Labem v sobotu 25. února odehraje domácí těleso Točílas své první unplugged vystoupení. Pro své hosty připravilo i nevšední překvapení v podobě dvou hostů z řad herců.

Foto: Petr Štrympl

Točílas v Činoherním studiu 2011

Článek

Ústecká kapela Točílas si po úspěšném roce 2011, kdy jako amatérská kapela odehrála přes třicet vystoupení, vyráží zpět na pódia s akustickým koncertem ze svých největších hitů. Formace Točílas je především známá svými nevšedními kostýmy a tanečními kreacemi během programu. Jejich vlastní tvorba je v rodném jazyce s úsměvnými rýmy a příběhy. Převzaté songy najdeme v jejich produkci jen dva. Umělci z Točílas jsou i velice nadaní muzikanti, takže během produkce postřehnete změny za hudebními nástroji.

Hosty sobotního koncertu, který začíná ve 20.00 hodin v Činoherním studiu v Ústí nad Labem, budou Jan Plouhar a Petr Panzenberger, kteří vystoupí jako ONE TWO MAN SHOW v improvizační show, které je založeno na řadě nápaditých a originálních her a scének. Jan Plouhar je velmi výrazný typ se silnou mimikou a Petr Panzenberger zase rozdává smích a úsměv. Oba čeští herci tak připraví pro sobotní show nezapomenutelné chvíle připomínající Partičku či Komediomat.

Kapela má samozřejmě i další spoustu překvapení a jedním z nich je například pro prvních 50 návštěvníků koncertu dárek v podobě CD Kompilace ROCK NAD LABEM/ROCK AN DER ELBE, kde Točílas dostali možnost prezentovat jednu ze svých skladeb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám