Hlavní obsah

Tepličtí stolní tenisté znovu bodovali

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu a neděli byly na programu divizní zápasy Teplického „A“ týmu SKST Teplice ve stolním tenise.

Foto: Milan Řehák

Tým SKST Teplice A - z leva D.Rúža, J.Růžička, M.Mít, K.Soukup

Článek

V oba dva dny dokázali tepličtí hráči bodovat v nejvyšší krajské soutěži.

„Hráči domácího „A“ mužstva ve složení Jiří Růžička, Michal Mít, David Rúža, Karel Soukup vybojovali v oba dva dny vítězství pro teplické barvy proti papírově silnějším soupeřům ze Žatce a Mostu,” uvedl marketingový zástupce sponzora teplického „A“ týmu Milan Řehák.

Borci z SKST Teplice ukázali obrovskou bojovnost a zároveň týmovou práci, perfektní přípravu na oba zápasy a dokonale odhadnutou taktiku jak soupeře, tak vlastní nasazení.

„Jiří Růžička jako kapitán je známý svou předvídavostí a citem pro sestavení týmu. Michal Mít je mladý 15letý dravý hráč se stále rostoucí výkonností, David Rúža patří k vysoce inteligentním hráčům a Karel Soukup k obrovským srdcařům týmu. Tohle vše pohromadě dalo oběma zápasům jak v sobotu, tak v neděli velké napětí a bojovného ducha. Oba soupeři byli „papírově“ silnější, přesto domácí SKST TP dokázali bodovat,” dodal Řehák.

V sobotu SKST TP slavili vítezstvím nad Žatcem 10:7 - bodově se prosadil hlavně mladičký Michal Mít se 4 body a bez porážky, D. Rúža a J. Růžička získali po 2 bodech a K. Soukup 1 bod.

V neděli SKST TP porazili velice zkušené hráče z Mostu 10:8. M. Mít bodoval třikrát, ostatní spoluhráči získali po 2 bodech.

SKST Teplice tak díky vydařenému víkendu postupně šplhají na přední pozice. Z prozatím sedmi odehraných zápasů si připsali 5krát výhru, jednu remízu a jednu porážku. Celkově se dělí o 4. - 5. místo. Na první tým v tabulce, právě poražený Baník Most B, ztrácejí jediný bod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám