Hlavní obsah

Technické služby ve Frýdku-Místku otestují u veřejnosti spokojenost s poskytnutými službami

Novinky, Jana Matějíková

Od pondělí 3. srpna až do středy 12. srpna budou moci občané Frýdku-Místku vyjádřit míru spokojenosti s poskytovanými službami městské společnosti TS a. s. Město budou v této době obcházet dvě studentky, které respondentům položí dvanáct jednoduchých otázek.

Foto: archiv TS a.s.

testování spokojenosti se službami, které poskytují technické služby

Článek

Zjišťovat budou například spokojenost s úklidem města, údržbou zeleně, nasvětlením přechodů pro chodce, s úrovní vánoční výzdoby, se stavem městského mobiliáře, který zahrnuje autobusové zastávky, dětská hřiště, pískoviště i také lavičky a podobně. Vyplnění dotazníku trvá zhruba pět minut. Každý respondent, který odpoví na všechny otázky, získá za odměnu reklamní dárek s logem společnosti.

„Chtěl bych požádat frýdecko-místecké občany o aktivní účast v této dotazníkové akci. Svými podněty mohou přispět k případnému zlepšení našich služeb. Uvítali bychom, kdyby u každého důvodu nespokojenosti uvedli konkrétní problém a místo, abychom mohli danou záležitost řádně vyhodnotit a přijmout případná opatření na zlepšení,“ uvedl předseda představenstva technických služeb Jaromír Kohut.

Loni vyjádřili respondenti nejvyšší spokojenost s úrovní veřejného osvětlení (92,8 procenta), s úrovní vánoční výzdoby  ve městě (86 procent), s úrovní slavnostního osvětlení historických objektů (88,5 procenta), údržbou zeleně v Místku (84,6 procenta) a úklidem města (84,4 procenta). Naopak se stavem městského mobiliáře bylo spokojeno jen 67,2 procenta dotázaných.

„Výsledky letošního průzkumu budou známy v průběhu září. Na jejich základě přistoupíme k opatření, která povedou ke zlepšení problémových oblastí.  Výsledky průzkumu budou zveřejněny na našich webových stránkách i stránkách města,“ dodal Jaromír Kohut.

Reklama

Výběr článků

Načítám