Hlavní obsah

Svatováclavská pouť na zámku Stránov

Novinky, Veronika Vynikalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Babí léto pomalu začíná čarovat se svou podzimní paletou a na zámku Stránov u Mladé Boleslavi se chystá v sobotu 27. září opět další zábavný den pro celou rodinu - tentokrát ve stylu pouťového veselí.

Foto: Veronika Vynikalová
Článek

Poutě mají v regionu velkou tradici, a tak i zámek Stránov zve malé i velké návštěvníky na tradiční svatováclavské slavnosti. Pouťové atrakce před zámkem doplní zajímavý a nepřetržitý program na nádvoří.

Velkým lákadlem je KLAUN BIDLO, který rozveselí nejen děti, ale i dospěláky. Ochutnávat se budou jarmareční speciality, pochoutky z medu, podzimní koláče, jablečné štrúdly. V některých dobrotách najdou děti při soutěžních aktivitách i zapečené mince.

Kreativní tvoření nabídne výrobu podzimních dráčků, připraveny jsou další malé dílničky pro děti, a na mlsouny čeká zdobení voňavých perníčků a vyrábění lineckých srdíček. Malování na obličej, pletení náramků z tolik populárních gumiček a zábavné soutěže vám určitě zpříjemní podzimní sobotu, ať už bude počasí jakékoliv.

Prohlídky zámku proběhnou každou celou hodinu, máte jedinečnou příležitost přesvědčit se sami na vlastní oči, jak probíhají rozsáhlé rekonstrukce zámku.  První patro už je doslova kouzelně pohádkové a návštěvníky, kteří již na zámku byli, tak čeká příjemné překvapení z nových zámeckých prostor.

Vynikající zámecká kavárna vybrala pod vedením kuchaře báječné sladkosti, které si můžete vychutnat s lahodnou kávou. Ať už zvolíte posezení v kavárně, nebo na nádvoří zámku, k poslechu a dobré náladě vám zahraje oblíbená kapela DIFUR BAND, protože hudba ke každé pouti neodmyslitelně patří.

Program začíná v 11 hodin a brány zámku se pro návštěvníky uzavřou v 17 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám