Hlavní obsah

Stavba sportovně-relaxačního areálu Pod Plachtami pokračuje

Novinky, Zdeněk Drgáč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V červenci letošního roku v městské části Brno-Nový Lískovec začala stavba nového sportovního areálu Pod Plachtami, který mimo sport a odpočinek nabídne také restaurační zařízení.

Foto: Zdeněk Drgáč

Stavba areálu pokračuje.

Článek

Budovu pro sportovní a relaxační účely začala v létě tohoto roku budovat firma fit4all. Stavba podél ulice Chironova má být dokončena v květnu 2012 a bude určená pro širokou veřejnost. Nebude se jednat o uzavřené místo pouze pro členy, přístup do budovy bude umožněn všem bez rozdílu věku - od rodin s dětmi po seniory.

Nový areál připravuje pro své návštěvníky řadu aktivit v tělocvičnách, jako jsou kurzy aerobiku, jógy, zumby a dostupné budou i pomalejší formy cvičení. Zarelaxovat si návštěvníci budou moci ve finské sauně, která bude oddělená pro muže a ženy. Menší děti se zabaví v tzv. velké herně, kde si budou aktivity moci užít s rodiči, nebo s kvalifikovanou pečovatelkou. Za hezkého počasí zde bude možnost navštívit také venkovní hřiště plné lanových prvků. Plánuje se také instalace nafukovací haly.

Pohodlnou návštěvu zjednoduší také parkoviště, jehož kapacita má být dostatečná. Místo je na velmi atraktivním místě pro obyvatele městské části, kteří budou mít areál jen pár kroků od svého bydliště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám