Hlavní obsah

Staronovými mistry 1. ligy družstev ve stolním hokeji jsou BHC Dragons Brno

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobota 22. října patřila závěrečnému, pátému kolu 1. ligy družstev billiard hokeje – nejvyšší týmové soutěže v ČR. Týmy se sjely do Boskovic, Ostravy a především do Dobré Vody u Českých Budějovic, kde se rozhodovalo o titulu mistra pro rok 2011.

Foto: Tomáš Vítámvás

1. liga družstev (Boskovice)

Článek

Prvoligový tým BHL ZEKATEL Žďár nad Sázavou se v Boskovicích utkal s domácími a Doudeen Teamem z Brna. Malé zkušenosti mladých hráčů týmu a trocha štěstí v závěru utkání chyběla Zekatelu k bodovému zisku. Dvě výhry si připsal tým Doudeenů.

V Ostravě se mezi domácími Šprtmejkry a SHL SDS EXMOST Brno hrál přímý souboj o třetí příčku. Třetím měl být tým Prague NHL, ten však z důvodu poruchy vozidla na cestě k utkání nedorazil a tak třetím se stal tým Brna, který vyhrál nad Šprtmejkry 11:7.

V Dobré Vodě se děly nečekané věci. Předposlední Bizoni Uherčice si vyšláply nečekaným způsobem na oba nejlepší týmy letošního ročníku soutěže: 14:4 deklasovali domácí tým WIP Reklama Dobrá Voda a 13:3 Dragons Brno. O titul se pak následně utkali právě oba poražení. Ze souboje Dobrá Voda vs. Dragons vzešel vítězně tým obhájců titulu z Brna, který zvítězil v tomto přímém souboji 9:6.

Více informací na stránkách Unie hráčů stolního hokeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám