Hlavní obsah

Staré Hrady mají otevřeno i o prázdninách. Děti dostanou za vysvědčení knihu pohádek

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádkové Staré Hrady u Jičína mají otevřeno po celý rok. Zábavu nabízejí především pro děti, i když humor ocení i dospělí. O pololetních prázdninách nabídnou dětem za vysvědčení k prohlídce dárek zdarma - pohádkovou knížku.

Foto: Staré hrady
Článek

Pololetní vysvědčení můžete s dětmi oslavit výletem do pohádek. Na hradu a zámku Staré Hrady u Jičína připravili již od pátku 29. ledna do neděle 31. ledna pro každé dítě, které přinese ukázat vysvědčení nebo jeho kopii, dárek zdarma - pohádkovou  knížku Starohradské pohádky čaroděje Archibalda I. (k zakoupené vstupence pro dospělého a dítě).

Pohádkové prohlídkové okruhy

Starohradské pohádkové bytosti ožívají v pohádkových prohlídkách na hradu a zámku právě o pololetních prázdninách, vrátíte se v nich do doby pohádek a vlády čaroděje Archibalda I., který vévodí tomuto hradu již od pradávna.

Navštívit můžete tři prohlídkové okruhy - Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, Zámecké pohádkové sklepení a Hradní pohádkovou půdu, kde se na vás těší na tři sta padesát draků a dráčků, obrů, vodníků, skřítků, kouzelných víl, umouněných čertů a čertenic, čarodějnic, kouzlobabek a dalších prapodivných pohádkových bytostí.

Uvidíte zde lesní a ledové království, čertovskou a vodnickou domácnost, pohádkovou hladomornu, rodinku starohradského obra, velkého ochočeného draka z lesního království, palác plný skřítků a mnoho dalších překvapení. Nebudou chybět ani čertíci, vodníci, skřítkové a veselí strašidláci.

Reklama

Výběr článků

Načítám