Hlavní obsah

Srazil ženu a ujel, policie žádá o pomoc

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chůze po krajnici byla ve čtvrtek těsně po osmé ráno osudnou pro třiašedesátiletou ženu. U autobusové zastávky v Lanškrouně ji srazil osobní vůz. Řidič stříbrného Audi zraněné neposkytl pomoc a z místa nehody ujel. Policisté žádají o pomoc při pátrání.

Foto: PČR Lanškroun

K nehodě došlo na tomto místě. Řidič zbaběle ujel.

Článek

K nehodě došlo v Třešňovecké ulici u autobusové zastávky u Střední školy zemědělské a veterinární. "Třiašedesátiletá žena jdoucí po pravé krajnici byla pravděpodobně sražena řidičem osobního vozidla značky Audi A6 stříbrné barvy jedoucím ve směru od Horního Třešňovce do centra Lanškrouna," popsala událost policejní mluvčí Lenka Vilímková s tím, že řidič od nehody ujel.

Při nárazu utrpěla žena středně těžké zranění a skončila v nemocnici. Po řidiči se ihned rozběhlo intenzivní pátrání. 

"Vzhledem k vážnosti situace žádáme svědky, kteří se v místě dopravní nehody nacházeli a mohli by nám sdělit jakoukoli informaci, aby zavolali na bezplatnou linku tísňového volání 158 nebo kontaktovali přímo dopravní policisty na telefonním čísle 974 580 250," dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám