Hlavní obsah

Sportovní areál Laguna se na jeden den stane centrem kultury a sportu

Novinky, Michal Halačka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 11. června se v areálu před bazénem Laguna v Třebíči uskuteční sportovně kulturní akce s názvem Letní den na Laguně. Na programu budou sportovní turnaje, aktivity pro děti a mnoho dalšího.

Mladá nadějná skupina Acheron z Jaroměřic nad Rokytnou potěší každého

Článek

Den plný sportu a zábavy startuje již v 10 hodin dopoledne, kdy se na hrací plochy rozběhnou první účastníci turnaje v plážovém volejbale a velice oblíbené hře pétanque.

Každý hráč se musí do turnaje registrovat a to do 9. června na e-mailu info@bazenlaguna.cz nebo na telefonním čísle 568 826 250.

Při utkáních jsou samozřejmě vítáni i fanoušci a to jak velcí, tak malí. Pro ty nejmenší bude připraven sportovní dětský den, kde si děti zasportují, zasoutěží a užijí spoustu zábavy na skákacím hradě, nebo trampolíně. Celým dnem i večerem bude provázet moderátor Michal Halačka.

V odpolední části programu si přijdou na své i zastánci dobré muziky. V 15 hodin mažoretky zahájí hudební část celé akce, na které se představí například Dalibor Janda Revival, Tom Bowling, Fortix nebo mladá nadějná skupina Acheron.

Mezi jednotlivými skupinami bude probíhat doprovodný program, který vyvrcholí ve 22 hodin efektní ohnivou show klubu žonglování MagniS.

Během celého dne je připraveno bohaté občerstvení. Milovníci zlatavého moku mohou ochutnat několik druhů točeného piva a zejména ženy si určitě pochutnají na alkoholických i nealkoholických míchaných nápojích. Vstupné na celou akci je 50 Kč a děti do 15 let v doprovodu rodičů zdarma. Jako bonus pro návštěvníky bazénu Laguna dostane každý, kdo si 11. června půjde zaplavat, volný lístek na tuto jistě zajímavou a zábavy plnou akci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám