Hlavní obsah

Skvělou atmosféru přivítání Stanley Cupu a Michala Kempného dokreslili bubeníci Groove Army

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před pár dny do Čech dorazil Stanley Cup s Michalem Kempným, který se jej dočkal po přestupu z Chicaga do týmu Washington Capitals. Tatínek úspěšného hokejisty uspořádal v rodném Hodoníně a v Brně v DRFG Areně velkolepé přivítání.

Foto: Archiv Tokhi & the Groove Army

Slavná trofej v rukách Michala Kempného

Článek

Za zvuků bubnů Groove Army v čele s Tokhim a neutuchajícího aplausu přesně v poledne Michal Kempný dorazil s pohárem, po kterém touží každý mladý hokejista, na ledovou plochu. Plný radosti pronesl na pódiu „Už mě z něj bolí ruce.“  

Aby ne, vždyť se jedná o jednu z největších trofejí světa, kterou mohou hráči v plné kráse a lesku přinést před zraky svým fanoušků a příznivců. Ke Kempnému dorazil z Moskvy, kde si tento hokejový grál před ním užíval ruský kapitán týmu Alexander Ovečkin.

Atmosféra na hodonínském stadionu byla jedinečná. Jeden z fanoušků na sociální síti popsal atmosféru na hokejovém zápase velmi výstižně: „Když hokejisté vyrazili z šaten na led mezi rozestavěnými bubeníky, měl jsem husí kůži snad úplně všude.“

I díky bubnickému uskupení Tokhi & the Groove Army se podařilo navodit nepopsatelnou atmosféru, která zvýšila adrenalin a fanoušci měli chuť skákat, tančit i jásat. Mimořádným akcím, jako byla ta v Hodoníně, dokáží vždy bubeníci navodit atmosféru, která vyvolá ty správné sportovní emoce, které někdy vzbuzují až dojem nástupu gladiátorů. Tak nějak to prý vnímá i Tokhi, lídr a zakladatel Groove Army, kterého oslovil tatínek Kempného. Padli mu prý do oka při pražském MS v hokeji, a tak si  bubeníci tohoto mimořádného uskupení mohli sáhnout na legendární pohár.

Trofej doprovází mimořádná početná eskorta po celém světě, kam míří za všemi hráči vítězného týmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám