Hlavní obsah

Skupina Kabát splnila svůj slib

Novinky, Karel Spěvák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert pro ty, kdo jim pomohli zaplnit Vypich před necelým rokem, uspořádala v Praze skupina Kabát.

Foto: Karel Spěvák

Už na začátku bylo hodně lidí.

Článek

To, co slíbili loni 12. září na Vypichu, kde se konal Po čertech velkej koncert, dodrželi. V sobotu 4. září 2010 v pražských Holešovicích na  Výstavišti zněl a pak i svítil rock.

Za  denního světla nejprve vystoupili dva předskokani,  kteří o sobě bohužel nic neřekli - pro svoji  reklamu tak udělali velmi málo. Dodejme, že druhá skupina ze Slovenska  všechny rozproudila hity skupin Deep Purple a AC/DC.

Poté začalo to, na co jsme byli pozváni. Podle mého názoru má skupina Kabát v součastné době nejlepší scénu v naší zemičce. Když mohli ozvučit Vypich, tak zde to nebyl žádný  problém. Světelné efekty super. Odehráno krásně, vlastně super.

Jdeme k tomu dalšímu, co dělá koncert koncertem. Pořadatelé,  jídlo pití,  WC..., byl jsem překvapen. Vše na velmi slušné  úrovni. Jídlo  začínající na ceně 25 korun. Závěr:  když někdo něco slíbil a potom dodržel a zajistil uvedeným způsobem, nemá se hledat moc chyb. Stejně jsem nakonec žádnou nenašel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám