Hlavní obsah

Silný bluesový zvuk slibují ve Valašském Meziříčí DeadBeatz

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Malé scéně za oponou v meziříčském zámku Žerotínů pokračuje 4. ročník koncertního cyklu Jarní jazz-bluesové dny. Tentokrát se na pódiu představí rakouská bluesová dvojice David Karlinger a Bernie Miller alias DeadBeatz. Čisté a syrové blues do diváků napumpují v neděli 18. března od 20. hodiny.

Foto: Promo DeadBeatz
Článek

Pouze s malým orchestrem v nástrojovém složení bubny, harmonika a kontrabas doplněným vokály, napumpují pánové David Karlinger a Bernie Miller do diváků to nejlepší blues.

DeadBeatz Blues Bopper Orchestra budou na zlatém tácu podávat autentické, čisté, syrové a těžké blues. Hlavně se nenechat zmást, že pocházejí Rakouska. Pokud však někdo nevěří, že tito dva nejsou dostateční k vytvoření silného bluesového zvuku, neměli by s návštěvou koncertu váhat.

Spoustu beatů, které pohltí nejednoho posluchače, zaručují skladby se žhavého jádra klasiky, reprezentované jmény Sonny Terry & Brownie McGhee, Little Walter, Mickey Lee Lane, Sonny Boy Williamson, Johnny Cash, Slim Harpo a dalšími.

Vstupenky na koncert DeadBeatz jsou k dostání v předprodeji v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na stránkách Kulturního zařízení www.kzvalmez.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám