Hlavní obsah

Šikovní zamilovaní mohou vyhrát svatbu na Špilberku

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitrádio Magic Brno vyhlásilo ve spolupráci s Muzeem města Brna a svatební koordinátorkou Veronikou Polehlovou soutěž Vyhraj svatbu na Špiberku. Vstupní podmínkou je fotografie snoubenců při žádosti o ruku v kulisách hradu Špilberk. Vítěz získá svatební obřad v hodnotě přes 20 tisíc korun.

Foto: Jiří Smutný

Špilberk

Článek

Účastníci soutěže mají za úkol poslat do 18. dubna fotografii žádosti o ruku (může to být i selfie) na adresu magicbrno@hitradio.cz. Rozhodovat bude vtip a nápaditost žadatelů. Na autory nejpovedenějších snímků pak bude čekat ještě jeden tajný úkol. O tom, jak ho soutěžící zvládnou, bude rozhodovat široká veřejnost hlasováním na facebookovém profilu Hitrádia Magic Brno.

Vítězný pár bude vyhlášen na 1. máje. Získá obřad na hradě Špilberk a navíc bude mít možnost si vybrat konkrétní místo, barvu a styl výzdoby a samozřejmě i termín. Snoubenci se nebudou muset o nic starat, vše budou mít zajištěno. A nebudou muset spěchat, poukaz na svatební obřad bude platit rok.

Podrobné podmínky soutěže najdou zájemci na adrese www.spilberk.cz/vyhraj-svatbu-na-spilberku/.

Kdo nevyhraje a bude mít o svatbu na Špilberku zájem, může si ji objednat. V nabídce je pět míst v interiéru a pět pod širým nebem. „V posledních letech se koná téměř třicet svateb ročně. Většinou se tu berou mladí lidé z Česka, kterým je do 25 let,“ prozradil Michael Kalábek z Muzea města Brna. Uvedl, že svatby na Špilberku mají již dlouholetou tradici a že největší zájem je o hranolovou věž a jihozápadní bastion.

Reklama

Výběr článků

Načítám