Hlavní obsah

Sedmý Agressive Music Fest má již kompletní soupisku kapel

Novinky, Radek Vondřejc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatel ohlásil kompletní sestavu pro letní metalový svátek v Pohoří na východě Čech.

Foto: Radek Vondřejc
Článek

Východočeský metalový open air festival AGRESSIVE MUSIC FEST v polovině ledna zkompletoval svou soupisku pro nadcházející sedmý ročník.

Do line-up jsou jako vždy zařazeny kapely nejrůznějších metalových žánrů, které do Pohoří u Dobrušky dorazí opět z celé planety. Metalový fanoušek se může těšit na death metalovou ARMADU z Mexika, progresivní death z Kolumbie v podání tria ANCIENT NECROPSY, či black metalové běsnění, které slibují chilští ANIMUS MORTIS.

V nabídce má své místo samozřejmě i evropská a tuzemská scéna, takže bude zastoupeno Rakousko v podobě death metalových EPSILON, THE MORPHEAN či metalcoreových INDORSIA. Ze sousedního Polska dorazí blackeři LUNA AD NOCTUM a se svým deathcore kapela NAMELESS DISEASE.

Na festival samozřejmě patří již tradičně německý thrash, který přivezou hned dvě kapely a to MYNDED a THRASSHOLE. Poprvé je v sestavě zastoupeno také Maďarsko, které reprezentují groove metaloví OMEGA DIATRIBE a deathers ANGERSEED.

Třešničkou na metalovém dortu jsou Francouzi IN ARKADIA, kteří jedou ve velmi energickém blackcore, a Irové DEAD LABEL, kteří již na festivalu mají vydobytu svou pevnou pozici a stali se miláčky pohořských fans.

Pořadatel ani tentokrát nezapomněl na domácí scénu, kterou zastoupí kapely BLACKSHARD, NAHUM, INPAIN, RAW, DESIRE FOR SORROW, BLOODY OBSESSION a CRUSHER.

Festival jako každoročně proběhne v letním zastřešeném areálu ve východočeském Pohoří a to v termínu 21. a 22. července. Stejně jako každý rok pořadatel sází na skvělou domácí atmosféru, kvalitní zvuk a světla a především pečlivý výběr kvalitní hudby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám