Hlavní obsah

Sedmihorské léto 2017 přináší opět hvězdy herecké i hudební

Novinky, Jitka Maděrová

Hudební a divadelní Sedmihorské léto se se svým pásmem akcí po celé léto řadí mezi nejoblíbenější kulturní akce regionu Český ráj. Start festivalu bude letos divadelní se světově známým představením Miláček Anna.

Foto: Sedmihorské léto

Sedmihorské léto 2017 opět přináší kulturní zážitky pro celé léto. Chcete-li se pobavit a zažít chytrou zábavu, je Sedmihorské léto právě pro vás.

Článek

V pátek 30. června tak budou moci diváci vtipně a stylově zahájit prázdninovou sezónu ve společnosti skvělých hereckých osobností jako Martina Hudečková, Linda Rybová, Saša Rašilov a David Prachař.

Osmý ročník Sedmihorského léta připravil v průběhu června až srpna celkem čtyři divadelní představení, ve kterých si diváci užijí například Lukáše Vaculíka, Martina Zounara, Josefa Cardu, Rudolfa Hrušínského, Václava Vydru a mnoho dalších.

Hudební menu festivalu je v roce 2017 také vytříbené. Sedmihorské léto navštíví jedinečná Marie Rottrová se skupinou NEŘEŽ, skvělý Václav Neckář & Bacily v exkluzivním spojení se smyčcovým kvartetem, nebo oblíbená skupina Čechomor, která také 31. srpna festival uzavře.

Zahraniční hvězdy letos zastoupí legendární Patrick Kelly, frontman skupiny Kelly Family, znám nejvíce jako Paddy Kelly.  Vystoupí v rámci jednodenní akce Happy Faces Fest, kdy se divákům představí také Vlasta Horváth, Alžběta Kolečkářová a kapela Public Relation.

V nabídce Sedmihorského léta jsou opět přenosné permanentky, se kterými fandové získají až tři akce zdarma. Vstupenky jsou již také v předprodeji.

Další informace na na www.sedmihorskeleto.cz

PROGRAM:

Pátek 30. 6. MILÁČEK ANNA

Světově proslulá situační komedie. Hrají: Martina Hudečková, David Prachař, Linda Rybová, Saša Rašilov, Petra Špalková.

Čtvrtek 6. 7. HVĚZDNÉ MANÝRY

Skvělá situační komedie. Hrají: Lukáš Vaculík, Mahulena Bočanová, Martin Zounar, Zbyšek Pantůček a další.

Čtvrtek 20. 7. NEBYLA TO PÁTÁ, BYLA TO DEVÁTÁ 

Komedie. Manželský trojúhelník s řešením vskutku originálním. Hrají: Josef Carda, Jana Švandová, Rudolf Hrušínský.

Čtvrtek 27. 7. VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 

Legenda české popmusic v doprovodu kapely Bacily a exkluzivně také smyčcového kvarteta

Čtvrtek 17. 8. MARIE ROTTROVÁ & NEŘEŽ 

Jedna z nejoblíbenějších a nejuznávanějších českých zpěvaček. S hity jako Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, Markétka nebo Lásko, voníš deštěm. 

Sobota 19. 8. HAPPY FACES FESTIVAL & MICHAEL PATRICK KELLY 

Legendárního forman skupiny Kelly Family jako hvězdu jednodenního festivalu. Dále vystoupí: Vlasta Horváth, Alžběta Kolečkářová a Public Relations.

Čtvrtek 24. 8. RUKOJMÍ BEZ RIZIKA 

Skvělá situační komedie. Hrají: Václav Vydra, Jan Šťastný, Jana Boušková, František Skopal a další.

Čtvrtek 31. 8. ČECHOMOR

Oblíbená skupina v čele s Karlem Holasem a Františekem Černým přiváží na Sedmihorské léto v originálním pojetí české, moravské a slovenské lidové písně. Zažijte megahity jako Proměny, Velické zvony, Mezi horami, Místečko a mnoho dalších. 

Reklama

Výběr článků

Načítám