Hlavní obsah

Se starostou Šumperka se setkala třicítka živnostníků, manažerů a jednatelů firem

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den otevřených dveří olomouckého podnikatelského klubu Business for Breakfast se uskutečnil v úterý 7. května v Šumperku. Třicítka živnostníků, manažerů a jednatelů firem se sešla pod záštitou představitelů vedení města, aby rozvíjela své podnikání a sdílela své kontakty.

Foto: Radim Kašpar

BforB

Článek

Setkání podnikatelů v rámci obchodní snídaně bylo zpestřením pro místní živnostníky a manažery. Salonek hotelu Elegance v Šumperku zaplnila bezmála třicítka hostů, kteří měli jediný cíl: seznámit se a navázat možnou spolupráci.

Akce se uskutečnila také ve spolupráci se starostou města Šumperku Mgr. Zdeňkem Brožem a místostarostou Ing. Markem Zapletalem. Představitelé vedení města přivítali zúčastněné a představili jednotlivé kroky města s ohledem na podporu místních podnikatelů. Povzdechli si také nad aktuální situaci v oblasti zadávání veřejných zakázek, kde současná podoba zákona mnohdy komplikuje zdárný průběh realizace nejrůznějších projektů.

Nechyběl ani další vzácný host, kterým byl PhDr. Jan Závěšický, předseda představenstva Jeseníky-sdružení cestovního ruchu. Celou akci připravila společnost RPSC ideas s. r. o. z Olomouce, která poskytuje poradenské a produkční služby v oblasti PR a marketingu a komplexní servis v oblasti dotací.

Pozitivní názor na netradiční setkání podnikatelů přiblížil PhDr. Jan Závěšický: "Jakákoliv aktivita pro rozvoj podnikatelského prostředí je prospěšná. Vezmeme-li v úvahu, jak důležitý je pro Jeseníky rozvoj cestovního ruchu, kde je více než v kterémkoliv jiném segmentu nutná spolupráce jednotlivých aktérů, jsem rád, že platforma obchodních snídaní dorazila také k nám na Šumpersko."

Členové podnikatelského klubu v Olomouci se setkávají pravidelně každých 14 dní, aby rozvíjeli své podnikání. "Obchodní vztahy jsou především o důvěře a osobních vazbách. Náš podnikatelský klub umožňuje vzájemné poznání a na základě sdílení kvalitních referencí podporuje spolupráci jednotlivých členů," uvedl oblastní ředitel Mgr. Kamil Komenda M.A.

V ČR existuje koncept BforB již více než tři roky a v současnosti má bezmála 30 25 klubů v různých městech republiky (např. ve Zlíně, Praze, Hradci Králové, Brně, Ostravě, Pardubicích, Liberci či Plzni). BforB je rozšířen nejen v České republice, ale i v dalších evropských zemích či v Austrálii a na dalších kontinentech, kde podnikatelům pomáhá k rozvoji podnikání. 

Více informací o všech výhodách pravidelných podnikatelských snídaní najdete na webu BforB.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám