Hlavní obsah

Rybářské závody na Lačnovských rybnících se blíží

Novinky, Ludmila Brousilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jenom tři dny zbývají do začátku oblíbených rybářských závodů na Lačnovských rybnících. Chytat se budou kapři, ale i jiné ryby. Závodit mohou velcí, ale i malí rybáři.

Foto: Ludmila Brousilová

Závody rybářů budou po oba dny probíhat v malebném prostředí Lačnovských rybníků

Článek

První rybářský závod v lovu ryb udicí vypukne v sobotu 30. dubna v sedm hodin ráno. Místem, kde se bude vše odehrávat, bude spodní a prostřední rybník Lačnovských rybníků.

Druhé klání o nejlepší úlovek pak začne třicet minut před polednem. Na závody se můžete přihlašovat do čtvrtku tohoto týdne. Český rybářský svaz místní organizace Vsetín doporučuje zapsat se na závody co nejdříve, protože počet míst je omezený. Soutěžit může pouze sedmdesát rybářů.

V neděli 1. května bude horní Lačnovský rybník patřit mladým rybářům čili mládeži do patnácti let věku. Jejich první a jediný závod začne v půl deváté dopoledne. Prezentace soutěžících bude o hodinu dříve.

V případě obou závodů, dospělých rybářů i mládeže, mají pořadatelé pro majitelé nejlepších úlovků připravené ceny. Pro návštěvníky rybářských závodů na Lačnovských rybnících je připravené rozmanité občerstvení včetně specialit z ryb.

Podrobné pravidla a přihlášku do soutěže najdete na webových stránkách Českého rybářského svazu, místní organizace Vsetín.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám