Hlavní obsah

RockOpera Praha zakončí divadelní sezónu Annou Kareninou

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě než se RockOpera Praha v rámci svých letních akcí rozjede do různých koutů Česka a zahraničí, odehraje na své domovské holešovické scéně poslední představení Anna Karenina a rozloučí se tak s divadelní sezónou 2015/2016.

Foto: Hana Brožková

Jednou stranou milostného trojúhelníku Anny Kareniny je také frontman Arakainu a hvězda RockOpery Praha Jan Toužimský

Článek

„Jakou jinou operou se rozloučit než tou nejnovější. Annu Kareninu jsme odpremiérovali v listopadu 2015 a jsme rádi, že si v průběhu sezóny našla své věrné diváky. Kdo si Annu Kareninu oblíbil nebo kdo ji dosud neviděl, ať určitě 9. června večer dorazí, protože pak se jí dočkáme zase až v listopadu,“ láká zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.

U příležitosti posledního představení letošní sezóny si RockOpera Praha připravila pro své příznivce lákavý dárek v podobě možnosti získání vstupenky na další představení Anny Kareniny s padesáti procentní slevou. Stačí si zakoupit vstupenky na nadcházející festival RockOpera River Fest 4, který se bude konat 23. července v Českém Šternberku.

„Červnová repríza Anny Kareniny je jedním ze sedmnácti představení, které RockOpera Praha v právě končící divadelní sezóně odehrála. Dohromady naše představení vidělo bezmála dvanáct tisíc diváků. To je výsledek, který nás nebývale těší. Děkujeme všem fanouškům za jejich přízeň. Věříme, že nám ji zachovají nejen ve čtvrtek při posledním představení před prázdninami, ale také během léta a v další sezóně. V ní chystáme řadu překvapení. Například obnovenou premiéru opery Bardo Thödol či zbrusu nový kus. Adaptaci románu Franze Kafky Proces v rockově-metalovém hávu,“ prozrazuje Pavla Forest. 

RockOpera Praha nebude zahálet ani o prázdninách. V červenci se ukáže v Českém Šternberku nebo na Svijanských slavnostech piva ve Svijanském Újezdu. V září se pak chystá svůj první zájezd do zahraničí. Turné po Bosně a Hercegovině bude zaznamenávat na kameru režisér Jan Brichcín. Po prázdninách se pak v rámci RockOpery Praha otevře Rocková akademie.

Reklama

Výběr článků

Načítám